Smok Novo Auto Firing or Firing After Hit – SOLVED w/ Solution Fix pod vape





Is Your Smok Novo Firing After The Hit? Is it Auto-Firing? Here’s the fix! ▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭▭ Here are some products that …

46 Comments

  1. man these things were great when they worked, perfect amount of vape, but they die fast. Ive had both of mine apart, and extended life by just a little. Anyone use version 2 with any success?

  2. This does not happen with the NOVO 2, however I recently was forced to purchase a 3pack of NOVO 1 ceramic pods. This is the problem, the NOVO1 pods.

    Solution: Dont push the pod all the way down. Just push it in until the sensor clicks (leave a small gap between pod and battery). That has worked for me and should solve the problem.

    You should also keep the battery clean with rubbing alcohol. Especially since SMOK only offers a 6 month warranty.

    I use the KP Rubi with a lifetime warranty, but love the NOVO 2's battery life compared to my Rubi.

  3. I don't know if your still actively vaping and whatnot, but my smok novo 2's insides does not look like that, there is the double sided yellow tape around this black case, and it directly touches the battery underneath it

  4. I have the opposite problem with the novo 2… It only fires when I cover the air holes and continues to get worse… could you make a vid on that?

  5. My vape hits but it tastes like it’s not burning the juice, I have a full pod and something that may contribute is that I have to keep putting my pod back into the vape for it to know it’s in there and then when I hit it it tastes burnt, it’s hot and I don’t really want to buy a new vape

  6. If you take off the back cover you can pull the rubber boot back with your screw driver and you don’t have to take the whole chip out. Also mine was still auto firing after these steps. I just pushed down on the cotton looking switch with my screw driver and it clicked back open. I guess the switch was jammed closed.

  7. Firing after a hit can also happen even if only the bottom on the pod is dirty.. Might be worth cleaning the pod and the area you insert it into before opening the device to see if that works.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*